Trkačko udruženje RCN

PHONE:           064 199 37 81

E-MAIL:           runningclubnis@gmail.com

ADDRESS:      Jovana Ristića 11/40, Niš

Prijavi se za novosti

Image Alt

Running Club Niš

VLADIMIR ŽIVKOVIĆ

DOBAR TRENER – ZAGARANTOVAN USPEH

Vladimir Živković, rođeni Nišlija, trenersku školu završio je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i stekao zvanje sportski trener. Trenerskim poslom bavi se od 2006. godine, a karijeru je započeo u Atletskom klubu „Car Konstantin“. Deset godina kasnije jedan je od osnivača Atletskog kluba „Radnički 2016“. Licencirani je trener sa profi licencom za rad. Za Vladimirom je pregršt rezultata na domaćim i inostranim atletskim stazama. Njegovi rezultati bili su primećeni i 2019. godine kao trener našao se na spisku selektora za odlazak na Balkansko prvenstvo u planinskom trčanju u Rumuniji. Nedugo zatim, pozvan je da bude vođa puta na Svetsko prvenstvo u ultra maratonu, koje je održano u francuskom gradu Albi. Pored trenerskih obaveza, Vladimir je i atletski sudija sa nacionalnom licencom I stepena, sudijski delegat SAS-a i član Takmičarske komisije Atletskog saveza centralne Srbije.

Svakodnevno je angažovan kao kondicioni trener u mnogim niškim klubovima (fudbal, košarka, tenis…). Kao stručnjak, posebnu pažnju posvećuje oporavku sportista posle povreda. Kroz trenerske aktivnosti, prati trendove na svetskoj sceni i u svoje programe uvršćuje savremene elektronske sisteme za praćenje trenažnih procesa, zahvaljujući kojima dobija bolji uvid u stanje sportiste i pravi adekvatnije planove i programe.

Ukoliko želite da se rešite viška kilograma, bolova i ukočenosti, da se izvučete iz neudobne stolice ili kreveta, ubacite u patike i napravite prve korake u trčanju, da probijete barijeru od 5, 10, 21, 42km… Budite sigurni – Vladimir je dobar izbor za vas! Sigurno će vas dovesti do cilja uz manje napora i stresa.

Post a Comment